Valahia

Optional slogan here

Dotari Complex Turistic Valahia

Jun25&33.JPGteren fotbal.jpg7.jpg112.jpg63.jpg80.jpg91.jpgjacuzi.jpg59.jpgpanorama.jpg50.jpgDSC_5716.jpg

 

Fiind oaspetii nostri va puteti bucura de facilitatile si serviciile pe care le puteti gasi in Complexul Turistic Valahia. Pentru relaxare totala va punem la dispozitie Sauna, Masaj, Jacuzi, Cabina dus cu Hidromasaj, Crama cu vinuri alese, Teren de Fotbal, Sala fitness, Piscina, Biliard, Table. In incinta pensiunii Valahia gasiti un retaurant amenajat pentru distractii, zile onomastice, petrecere cu DJ si multe altele.

RESTAURANT
Restaurantul complexului are capacitate de aprox 100 locuri, are semineu, bar, cascada si parau cu pastravi, care trece prin restaurant, posibilitatea de vizionare de programe TV. Masa se poate servi si pe una din terasele pensiunii sau in foisoarele din incinta.

SALA DE CONFERINTE
Sala de conferinta a complexului ofera 50 de locuri pentru intalniri si team buildinguri si este dotata cu video-proiector, video, plasma TV, internet, flipchart.

SPA
Cand doriti sa va relazati, la noi puteti sa va incarcati cu energie in sala de fitness care este dotata complet, si apoi sa va bucurati de clipe de relaxare in jacuzi, sa savurati un pahar de sampanie alaturi de persoane indragite de dumneavoastra. Cand sunteti gata, va asteapta si o sauna puternica pentru o relaxare totala.


SALA FITNESS
Cum miscarea este esentiala pentru intretinerea sanatatii si a unui tonus cat mai bun, sala fitness va asteapta cu aparate de calitate pentru executarea de exercitii fizice de intretinere.

CRAMA
Incepeti o seara romantica alegand unul dintre vinurile noastre special selectate pentru dumneavoastra. Poate fi servit la lumina lumanarilor, sau intr-o zona retrasa pentru a savura fiecare moment. Crama complexului poate servi vinuri alese din podgorii internationale si romanesti.

TEREN SPORT
Daca va place sportul, atunci chiar in curtea Complexului puteti gasi un teren de fotbal amenajat pentru dumneavoastra. Daca doriti sa va incercati antrenamentul sportiv noapte, nu este nici o problema deoarece terenul de sport este dotat cu nocturna.

JACUZI
Tot pentru relaxare va punem la dispozitie cand doriti, jacuzi interior si exterior

LOC DE JOACA PENTRU COPII
Juniorii au un loc special amenajat doar pentru ei. Este construit din lemn masiv, asa ca se poate incerca cu incredere si de catre parinti.

PISCINA
Imediat in fata Vilei Paradis, se afla o piscina. Oriunde te-ai uita lemnul ( sub diverse forme de utilizare sau prezentare ) te insoteste.

 

You are here: Home Dotari